Team workshop contentmarketing - EduJong

Team workshop contentmarketing

(0 Beoordelingen)
€695,00
3

Je kunt iedere dag zichtbaar zijn met een eigen stem, geluid, kennis en visie; 24/7. Maar waar en hoe heb je de meeste impact? Goed onderscheidende content kun je gedurende langere tijd delen, zodat je op veel plekken zichtbaar bent. Daarvoor moet je weten wie je waar bereikt en een heldere koers hebben om onderwerpen maximaal uit te nutten: contentmarketing.
Hoe pak je dat als team aan?

Maak de content-blauwdruk met je team

Met het hele team maak je de blauwdruk voor één onderwerp of project. Voorafgaand aan de workshop stel je een lijst van topics samen die het uitgangspunt zijn voor de workshop. Op het e-learning platform EduJong staat voor deze workshop vervaardigd lesmateriaal waartoe iedere deelnemer met een eigen inlog tot 1 jaar na de workshop toegang heeft.
De workshop is geschikt voor bijvoorbeeld afdelingen marketing, communicatie en sales. De ideale groepsgrootte ligt tussen 4 en 8 deelnemers.

Dit komt aan de orde

  • We bakenen het thema af en kiezen jullie onderwerp
  • We bepalen de doelstellingen en analyseren de doelgroepen
  • We komen tot een keuze van contentvormen en kanalen
  • We kijken door naar de productie, uitrol en monitoring

Resultaat van deze workshop

Deze workshop levert de blauwdruk op van een contentproject voor jouw team. Daarmee kun je na de workshop direct starten. Want je hebt de basis voor de concrete productie en uitrol in handen.
Na deze praktische workshop ken je tevens de stappen die de basis vormen van contentmarketing: strategie, productie, uitrol en resultaat&bereik. Je hebt inzicht en vaardigheden om met de contentmarketing van projecten te starten en hebt met je team rolverdelingen verkend.

Investering

De kosten van deze workshop zijn € 695.

Meer informatie

Bel of mail voor meer informatie saskia@edujong.nl, of: (06) 41 86 66 82

Doe je de betaling niet zelf? Vraag dan om een factuur. Alle bedragen zijn ex btw.

In deze teamworkshop ontdek je samen wat contentmarketing voor jouw organisatie kan betekenen. Werk aan de samenwerking én aan je zichtbaarheid!

 

Cursus kenmerken

  • Lezingen 0
  • Toetsen 0
  • Niveau Alle niveau's
  • Taal Nederlands
  • Deelnemers 3
  • Beoordeling Ja
Er is geen leerplan bekend
Saskia De Jong
Als marketing- en communicatieadviseur in de b2b ben ik onder de naam DeJong&Verder al sinds 1995 werkzaam. Met het social learning platform EduJong draai ik de rollen om en draag ik jou mijn kennis en ervaring via online cursussen en live bijeenkomsten over hoe je van je kennis waardevolle content maakt.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

0
0 beoordelingen

Gedetailleerde beoordeling

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
€695,00